Wie zijn wij?

circle-cropped-4

Marja van den Berge

Vennoot

Marja is sinds 1989 werkzaam in de Farmacie en is afgestudeerd Farmakundige. Zij heeft veel ervaring op het gebied van het analyseren van werkprocessen en deze vervolgens samen met het team “lean” te maken en te borgen om te komen tot optimalisering van de bedrijfsvoering

Haar hart ligt bij de menselijke processen in organisaties, waarbij de eigenheid van ieder mens als cruciaal gezien wordt voor de kwaliteit van samen leven en samen werken. Haar deskundigheid ligt vooral op de gebieden kwaliteitszorg, projectmatig werken en teambuilding. Een drietal succesvol afgeronde certificeringstrajecten in verschillende apotheken is hier een voorbeeld van.

Mens en organisatie helpen hun gezamenlijke doelen te realiseren is haar passie. Zij doet dit door middel van een ontwikkelingsgerichte aanpak om te komen tot zelfsturingscompetenties van de medewerkers, waardoor verandering van gedrag ook echt gevolgd wordt door resultaatverbetering. Jarenlange ervaring als docent in het volwassenenonderwijs staan daarbij garant voor een evenwichtige benadering van “doeners” en “denkers”.

circle-cropped-6

Rinus van den Berge

VennooT

Rinus is als fiscalist 24 jaar werkzaam geweest bij het Ministerie van Financiën waarvan de laatste 7 jaar als docent fiscaal recht en fiscale economie. Hij heeft zich na zijn overstap naar de zorgsector in 1991 verder ontwikkeld op het gebied van bedrijfs- en bestuurskunde. Hij is op dit gebied afgestudeerd als Master of Public Sector Management.

 Daarnaast is hij gecertificeerd Servant Leadership Professional. Hij heeft in de zorgsector inmiddels 7 jaar ervaring als directeur en 13 jaar als Raad van Bestuur. In die verantwoordelijkheid heeft hij ruime ervaring opgedaan in een vijftal fusietrajecten.

“Echte aandacht maakt dat je niet het meest gebruikelijke doet, maar het meest geëigende.”

Contact?